• An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow

Ana Kandić

 

Ana Kandić, rođena 1983. godine, odrasla i živi u Novom Sadu. Nakon osnovne i srednje ekonomske škole, 2007. godine završila osnovne studije sociologije na Filozofskom fakultetu Univerziteta u Novom Sadu, stekavši zvanje diplomiranog sociologa.

Uporedo sa studijama, prošla brojne edukacije i druge oblike neformalnog obrazovanja, kroz saradnju sa nevladinim organizacijama i fondacijama, kao što je seminar Beogradskog fonda za političku izuzetnost „Trening mladih lidera za demokratiju i evropske integracije“, edukacije Centra za mir i razvoj demokratije...

Po pitanju društvenog aktivizma, ističe članstvo u Omladinskoj grupi Helsinškog odbora za ljudska prava u Srbiji, kancelarija u Novom Sadu, od 2005. godine. Učestvovala u realizaciji nekoliko projekata sa tematikom omladinskog aktivizma, oblasti ljudskih prava i stvaralaštva mladih.

Od 2008. godine članica Lige socijaldemokrata Vojvodine.

Aktivna pre svega u Omladini LSV, svoje interesovanje usmerila u pravcu edukacije članstva i međunarodne saradnje. Potpredsednica Gradskog odbora LSVO Novi Sad (2009. – 2010. godine), potpredsednica LSVO od oktobra 2010. godine.

Nakon obuke Nacionalnog demokratskog instituta (NDI), stekla sertifikat trenerice političkih veština na osnovu čega je angažovana u Centru za edukaciju Lige socijaldemokrata Vojvodine, od februara 2010. godine. Znanja i veštine prenosi u radu sa lokalnim odborima LSV, ali i sa LSVO kroz internu edukaciju i omladinske kampove koji su organizovani.

Od aprila 2010. godine, izabrana za članicu Izvršnog odbora Gradskog odbora LSV Novi Sad u svojstvu koordinatorke stručnih saveta Gradskog odbora.

Zaposlena u Skupštini grada Novog Sada od marta 2009. godine. Govori engleski jezik.


rssfeed
Twitter delicious youtube flickr Facebook Stumbleupon blogger

Kontakt

Umreži se!

Blogmarks: lsvo del.icio.us: lsvo Facebook: lsvomladina Flickr: lsvo Stumble Upon: lsvo Twitter: LSVOmladina YouTube: lsvomladina

Pismo / Jezik

Latinica Cirilica Czech English French German Greek Hungarian Italian Macedonian Norwegian Polish Portuguese Romanian Slovak Slovenian Spanish Swedish

U akciji!

  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
© 2018 LSVO. Sva prava zadržana.