• An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow

Dobro raspoloženje, zabava i razbibriga na Danima piva u Zrenjaninu

U cilju obeležavanja dva jubileja, 25. manifestacije Dana piva i 20. rođendana Lige socijaldemokrata Vojvodine, Gradski odbor Omladine Lige socijaldemokrata Vojvodine Zrenjanin je svojim sugrađanima i sugrađankama pružio zabavu u vidu ulične akcije koja je organizovana.

Omladinci i omladinke su prolaznicima i prolaznicama na ulicama Zrenjanina delili flajere sa osnovnim informacijama o svom dvodecenijskom zadatku postizanja boljeg životnog standarda, bez namera da se politički ciljevi Lige socijaldemokrata Vojvodine protrguju za političke funkcije ili pozicije u javnim preduzećima i ustanovama.

Svi zainteresovani su imali priliku da zavrte „Vojvođanski točak“, tom prilikom izaberu omiljeni slogan Lige socijaldemokrata Vojvodine i osvoje prigodne poklone koje su mladi ligaši i ligašice delili.

Velika posećenost ulične akcije rezultirala je i brojem kontakata koje su prolaznici i prolaznice ostavili našim aktivistima i aktivistkinjama, kako bi bili obaveštavani o narednim aktivnostima Omladine Lige socijaldemokrata Vojvodine.

Za četiri dana trajanja glavne Zrenjaninske manifestacije u slavu piva, Omladina je zajedno sa Gradskim odborom Zrenjanin pokazala da smo dvadeset godina u misiji vraćanja imovine Vojvodini, izvornih prihoda, sudske, izvršne i zakonodavne vlasti, kako bi se približili idejama prosperitetne Vojvodine u modernoj i decentralizovanoj Srbiji.

Pokazavši da postoji dovoljno znanja, vere i upornosti, dokaz su sve veće članstvo i podrška sugrađana i sugrađanki, kojima bi Vojvodina bila uvrštena u evropske regije saradnje, razumevanja i tolerancije.


rssfeed
Twitter delicious youtube flickr Facebook Stumbleupon blogger

Komentari  

 
0 #1 zeka 2010-08-31 17:23
E ajd promenite dizajn please. Mnogo je strasno ja kao fotosensitivan zbog epilepsije ne mogu da gledam sajt duze od minut a da mi ne pozli ... A voleo bih da mogu
Citat
 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osveži

Umreži se!

Blogmarks: lsvo del.icio.us: lsvo Facebook: lsvomladina Flickr: lsvo Stumble Upon: lsvo Twitter: LSVOmladina YouTube: lsvomladina

Pismo / Jezik

Latinica Cirilica Czech English French German Greek Hungarian Italian Macedonian Norwegian Polish Portuguese Romanian Slovak Slovenian Spanish Swedish

U akciji!

  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
© 2018 LSVO. Sva prava zadržana.