• An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow

NDI trening za omladinke i omladince

Novi Sad, 29. oktobar 2011- Centar za edukaciju LSV, uz pomoć Nacionalnog demokratskog instituta (NDI) organizovao je političku edukaciju za članice i članove LSVO.

 

 

Prvi od predviđena tri treninga održan je 29. oktobra u Novom Sadu, u prostorijama zgrade LSV. Polaznici su došli iz Novog Sada, Zrenjanina, Mužlje, Temerina, Kikinde, Apatina, Bele Crkve i Subotice.

Trening su održali  predsednica LSVO Dragana Dukić i Marko Živković iz NDI.

Prisutne je pozdravila Ana Segedinski, a zatim im se obratila Dragana Dukić koja je istakla važnost postojanja i rada omladine.

-Ideja i uloga omladine je da ponese glavnu ideološku oštricu stranke. Omladina je talas koji treba da povuče čitavu stranku. Naš zadatak je da izađemo na političku scenu i ponudimo alternativu poljuljanom i iskrivljenom sistemu vrednosti– rekla je Dukićeva.

Trener Marko Živković bavio se temama u vezi sa fazama političke kampanje i političke poruke. Podsetio je okupljene da je najvažnije da svako od njih pronađe svoje mesto u stranci i obavlja posao koji najbolje ume da radi, samo tako mogu doprineti prosperitetu stranke i društva uopšte.

Trening je protekao u dobrom raspoloženju, uz aktivno učestvovanje polaznika.

-Svaki vid edukacije mladih mi se dopada, rado se odazivam na svaki poziv.  Žao mi je što se češće ne organizuju ovakva dešavanja, gde mi mladi možemo da se sretnemo, upoznamo, razmenimo mišljenja i iskustva – rekla je Tijana Rauković iz Temerina.

-Raduje me to što LSV prepoznaje veliki potencijal omladine i što ulaže u naše usavršavanje i edukaciju. Ulaganje u omladinu je ulog za budućnost. Sigurno će nam znanja koja smo danas stekli pomoći u našem daljem radu -  navela je Bojana Begović iz Zrenjanina.

Svetislav Zorić iz Kikinde, izrazio je oduševljenje treningom:

-Moji utisci su zaista fenomenalni. Vrlo rado ću stečena znanja podeliti sa ostalim članovima koji danas nisu imali prilike da prisustvuju treningu. Radujem se sledećem susretu!

Kako je najavljeno, sledeći  trening održaće se 19. novembra u Novom Sadu.


rssfeed
Twitter delicious youtube flickr Facebook Stumbleupon blogger

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osveži

Umreži se!

Blogmarks: lsvo del.icio.us: lsvo Facebook: lsvomladina Flickr: lsvo Stumble Upon: lsvo Twitter: LSVOmladina YouTube: lsvomladina

Pismo / Jezik

Latinica Cirilica Czech English French German Greek Hungarian Italian Macedonian Norwegian Polish Portuguese Romanian Slovak Slovenian Spanish Swedish

U akciji!

  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
© 2018 LSVO. Sva prava zadržana.