• An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow

Održan drugi omladinski kamp LSV Sportski aerodrom "Bikovo", Subotica, od 5. do 9. avgusta 2010. godine

Prethodne nedelje je održan drugi Omladinski kamp LSV, na kom je 26 učesnika i učesnica iz različitih odbora Omladine Lige socijaldemokrata Vojvodine dobilo priliku da nauči nove političke veštine kroz različite kampanje, rad sa volonterima, pisanje političke poruke i druge zanimljive pojmove. Drugi deo kampa je posvećen upoznavanju sa organizacijom stranke, kako organima Lige socijaldemokrata Vojvodine, tako i samom Omladinom, kroz prezentaciju Pravilnika o radu omladine LSV.


Ovogodišnji Omladinski kamp je organizovan na sportskom aerodromu Bikovo kod Subotice, u sjajnoj atmosferi i prirodnom ambijentu. Utisci učesnika i učesnica su različiti, ali su svi pozitivni, zbog čega je organizacioni tim zadovoljan. Sama evaluacija je pokazala da su bez obzira na dužinu članstva i količinu aktivizma u prethodnom periodu, odlično društvo i interesantne teme sa kojima su radili, omladincima i omladinkama različitih odbora sa teritorije cele Vojvodine bili dragoceni.
Posebno vreme bilo je izdvojeno za druženje i upoznavanje sa funkcionerima i funkcionerkama stranke. Svoja iskustva u omladini i stranci sa polaznicima i polaznicama kampa su podelili: Aleksandra Jerkov i Dragana Dukić, Maja Sedlarević, Aleksandar Marton i Aleksandar Jovanović, kao i Bojan Kostreš.
Specifičnost ovogodišnjeg omladinskog kampa se ogleda u tome što je uprkos uspešnosti u poseti i realizaciji, isti i dalje bezimen. Zbog toga je organizacioni tim ponudio učesnicima i učesnicama da sami predlože ime za kamp, koje će ostati narednim generacijama polaznika/ca. Svi predlozi su pretočeni u online anketu koja će biti prosleđena omladinskim Opštinskim i Gradskim odborima, a nakon glasanja, predlog sa najviše osvojenih glasova će biti proglašen za ime Omladinskog kampa na sledećoj sednici Omladinskog foruma.

U Novom Sadu, 9. avgusta 2010. godine

 


rssfeed
Twitter delicious youtube flickr Facebook Stumbleupon blogger

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osveži

Umreži se!

Blogmarks: lsvo del.icio.us: lsvo Facebook: lsvomladina Flickr: lsvo Stumble Upon: lsvo Twitter: LSVOmladina YouTube: lsvomladina

Pismo / Jezik

Latinica Cirilica Czech English French German Greek Hungarian Italian Macedonian Norwegian Polish Portuguese Romanian Slovak Slovenian Spanish Swedish

U akciji!

  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
© 2018 LSVO. Sva prava zadržana.