• An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow

Preko 2000 potpisa za podršku temerinske akcije

Temerin, 27. januar 2011 – Opštinska organizacija LSVO Temerin je, zajedno sa ostalim članovima ovog odbora, predala građansku peticiju uz preko 2000 prikupljenih potpisa, kao reakciju na odluku o cenama priključaka na opštinsku kanalizacionu mrežu.

 

U organizovanoj šetnji kroz Temerin sa vojvođanskim zastavama, Temerinci su predali 2167 potpisa građana koji smatraju da treba ukinuti odluku o ceni priključka od 800 eura po domaćinstvu. Više od dve hiljade stanovnika opštine, potpisujući inicijativu temerinskih Ligaša, pitalo se, između ostalog ,i gde su uložena tolika sredstva od samodoprinosa. Iz ovoga proizilazi da je zahtev LSV da se domaćinstva i stanovi priključe besplatno na opštinsku kanalizacionu mrežu potpuno opravdan, jer su građani izgradnju opštinske kanalizacione mreže već više puta platili i pretplatili putem mesnih samodoprinosa.

Peticija je predata nadležnima u zgradama Opštine Temerin, JP „Direkcije za izgradnju i urbanizam“ i u Javno komunalno preduzeće Temerin. U prikupljanju potpisa građana veliku ulogu su imali omladinci koji su ujedno i izneli ovu dvomesečnu akciju. Ova akcija kao i ostale aktivnosti temerinskih omladinaca doprineli su brojnim učlanjenjima novih mladih ljudi koji takođe žele da se angažuju u omladinskoj organizaciji.

Pored predsednika OO LSVO Temerin Đorđa Stratijeva i potpredsednika Nikole Đukića, Tijane Rauković i članova Omladine ovog odbora, akciji su prisustvovali i predsednik GrO LSVO Novi Sad Marko Lutkić kao i potpredsednici Tijana Eter i Dejan Bibić.


rssfeed
Twitter delicious youtube flickr Facebook Stumbleupon blogger

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osveži

Umreži se!

Blogmarks: lsvo del.icio.us: lsvo Facebook: lsvomladina Flickr: lsvo Stumble Upon: lsvo Twitter: LSVOmladina YouTube: lsvomladina

Pismo / Jezik

Latinica Cirilica Czech English French German Greek Hungarian Italian Macedonian Norwegian Polish Portuguese Romanian Slovak Slovenian Spanish Swedish

U akciji!

  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
© 2018 LSVO. Sva prava zadržana.