• An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow

Zrenjaninci dočekuju Forum mladih BiH

ZRENJANIN- Omladina Lige socijaldemokrata Vojvodine GrO Zrenjanin organizuje doček Omladinske delegacije Foruma mladih Socijademokratske partije Bosne i Hercegovine iz Lukavca, u nedelju, 17. aprila.

 

Svečani doček i prve reči dobrodošlice uputiće im predsednik Skupštine grada Aleksandar Marton u 12 časova u zgradi Opštine. Nakon toga, Omladinske delegacije će se uputiti ka prostorijama Lige socijaldemokrata Vojvodine,radi potpisivanja Sporazuma o međunarodnoj saradnji na nivou gradova Lukavac i Zrenjanin.Potpisnici Sporazuma su predsednik Foruma mladih Lukavac Adnan Slomić i predsednica LSVO Zrenjanin Božana Vukadinović.Kako navodi predsednica zrenjaninske Omladine ovim sporazumom,kao i sveukupnim zalaganjem uopšte,ukazuje se na važnost produbljivanja saradnje na nivou gradova, kao i još većim stepenom motivisanja i zalaganja Omladine za zajedničke interese.

-Ukoliko pođemo od osnovnih načela socijaldemokratije, a uzimajući u obzir dosadašnji rad i borbu protiv nacionalizma, odgovornost i bolji život građana Vojvodine, borbu za ostvarivanje i zaštitu prava svakog građanina, bez obzira na razlike u veri, rasi, naciji, bogatstvu, polu ili uzrastu, podstičemo sve mlade ljude da se uključe u pitanja koja se tiču njih samih. Stoga,je i donet Akcioni plan politike za mlade Lige socijaldemokrata Vojvodine, čijom realizacijom želimo da izgradimo demokratsko društvo solidarnosti, slobode, ravnopravnosti, socijalne pravde, u kojem će obrazovanje biti dostupno svima- rekla je Vukadinovićeva dodajući da je cilj potisivanja sporazuma  razvoj prijateljskih veza na osnovu obostranog razumevanja, kao i saradnje na području kulture, sporta, turizma, ekonomskog i političkog delovanja.


rssfeed
Twitter delicious youtube flickr Facebook Stumbleupon blogger

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osveži

Umreži se!

Blogmarks: lsvo del.icio.us: lsvo Facebook: lsvomladina Flickr: lsvo Stumble Upon: lsvo Twitter: LSVOmladina YouTube: lsvomladina

Pismo / Jezik

Latinica Cirilica Czech English French German Greek Hungarian Italian Macedonian Norwegian Polish Portuguese Romanian Slovak Slovenian Spanish Swedish

U akciji!

  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
© 2018 LSVO. Sva prava zadržana.