• An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow

LSVO na Međunarodnom kampu mladih Borovik 2012

Delegacija LSVO je i ove godine učestvovala na, čertvrtom po redu, kampu mladih koji organizuje FM SDP-a iz Đakova a koji je održan u Boroviku, pod sloganom ,,Samo se srcem dobro vidi, a srce je lijevo". Na kampu su se okupilimladi iz regiona kako bi kroz zanimljive radionice i predavanja sebi približili socijaldemokratske vrednosti.

 

Prestavnici Omladine Lige socijaldemokrata Vojvodine bili su Katarina Trnjaković i Aleksandar Zimonjić. Oni su kroz niz predavanja o socijaldemokratiji, marksizmu, liberalizmu i konzervativizmu imali priliku da nauče nešto novo, ali i da diskutuju sa omladincima i omladinkama iz drugih socijaldemokratskih opcija.Ovogodišnje radionice, na međunarodnom kampu mladih na Boroviku, bile su na temu rodne ravnopravnosti, igre uloga i liderstva.

Omladinka i članica GrO LSVO Pančev, Katarina Trnjaković je svojim znanjem pomogla u vođenju i realizaciji radionica na temu rodne ravnopravnosti.

-Zahvaljajući angažovanju Centra za edukaciju LSV, ali i drugim seminarima, imala sam priliku da mnogo toga naučim o rodnoj ravnopravnosti i politički korektnom govoru. Drago mi je što su organizatori prepoznali to i dali mi priliku da sa omladincima i omladinkama iz regiona podelim svoje znanje- rekla je Trnjaković, koja je trenutno koordinatorka Radne grupe za manjinska pitanja LSV.


Član GrO LSVO Novi Sad Aleksandar Zimonjic, kome je ovo bilo četvrto učešće na kampu, istakao je da su predavanja i radionice bili odlicni.

-Smatram da sam naučio mnogo korisnih stvari koji ce mi pomoći u svom daljem radu u Omladini LSV ali i u gradskom odboru- istakao je Zimonjić.

Na kampu su, pored Omladine LSV, učestvovali i članovi FM SDP Hrvarske, FM SDP BIH i Demokratske omladine iz Srbije.


rssfeed
Twitter delicious youtube flickr Facebook Stumbleupon blogger

Umreži se!

Blogmarks: lsvo del.icio.us: lsvo Facebook: lsvomladina Flickr: lsvo Stumble Upon: lsvo Twitter: LSVOmladina YouTube: lsvomladina

Pismo / Jezik

Latinica Cirilica Czech English French German Greek Hungarian Italian Macedonian Norwegian Polish Portuguese Romanian Slovak Slovenian Spanish Swedish

U akciji!

  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
© 2018 LSVO. Sva prava zadržana.