• An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow

Domjesko na Konferenciji novih lidera

Beograd- Član Omladine LSV Miroslav Domjesko učestvovao je na Konferenciji novih lidera (KNL) i seminaru koji je prethodio ovom događaju, "Lead up", koji su se tokom oktobra odigravali u Beogradu.

 

Projekat je bio podeljen u dva dela. "Lead up" je održan pre Konferencije, u Novom Sadu, Nišu i Beogradu istovremeno, a, krajem oktobra, polaznici su slušali predavnnja u okviru KNL. Kako je predočio Domjesko, “Lead Up” je doprineo razmeni iskustava između svih okupljenih, kao i stavova, znanja i ideja.

-Ovaj seminar stvorio je pogodnu klimu za preispitivanje poimanja liderstva svakog prisutnog i shvatanja koliko je značajno ovladati ovom veštinom. Pored predavanja, bila je organizovana i panel diskusija, sa ciljem da se odgovori na pitanje “Liderstvo u Srbiji – Da li mladi u izazovima vide prilike ili probleme?”. Ovo pitanje, kao i sama panel diskusija naveli su mlade, buduće lidere da razmišljaju o načinima na koje se mogu suočiti sa izazovima koje današnjica postavlja pred njih- naveo je ovaj mladi aktivista LSVO.

Konferencija je dvodnevni seminar na temu liderstva, realizovan u Beogradu. Na jednom mestu je bilo okupljeno više od 150 delegata iz cele Srbije, a neki od predavača na konferenciji su bili Kevin Groen, Shane Berry, Vibor Cipan, Miloš Milisavljević, Dragan Ilić, Nemanja Đorđević, Zorana Arunović, Gorica Nešović i Dragan Ilić .

- Učešće na ovakvim konferencijama uvek donosi neka nova i korisna saznanja, svakako nove kontakte i poznanstva, ali i doprinosi razvoju kritičkog mišljenja i motiviše za dalji rad i nove uspehe. Liderstvo bih mogao definisati kao skup veština neophodnih za dobro upravljanje. Svakako da je to jedan dinamičan proces i da uglavnom ne postoje neke konkretne definicije u vezi s tim, ali bih naglasio da je razgovor o ovoj temi vrlo bitan. Razmena mišljenja i iskustava sa ljudima, koji su nosioci razvoja i promena, nam u mnogome može pomoći da sagledamo svoje eventualne propuste, ali i da izazovima pristupimo sa neke druge strane- zaključio je Miroslav Domjesko.

 


rssfeed
Twitter delicious youtube flickr Facebook Stumbleupon blogger

Umreži se!

Blogmarks: lsvo del.icio.us: lsvo Facebook: lsvomladina Flickr: lsvo Stumble Upon: lsvo Twitter: LSVOmladina YouTube: lsvomladina

Pismo / Jezik

Latinica Cirilica Czech English French German Greek Hungarian Italian Macedonian Norwegian Polish Portuguese Romanian Slovak Slovenian Spanish Swedish

U akciji!

  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
© 2018 LSVO. Sva prava zadržana.