• An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow

Letnja škola "Nedelja socijaldemokratije 2013"

Maj 2013- Letnja škola "Nedelja socijaldemokratije 2013", u organizaciji Fondacije Friedrich Ebert i Centra za studije socijalne demokratije, biće održana od 1. do 7. jula 2013. godine na Avali, kod Beograda. Škola će okupiti novu generaciju od 80 učesnika i učesnica iz Srbije, a predavanja i radionice će držati priznati eksperti i ekspertkinje iz društvenog i političkog sveta.

 

Neke od tema kojima će se polaznici baviti su: omladinski aktivizam, zelene politike, ekonomski izazovi i rizici, socijaldemokratske ideje i praksa, posao i uloga sindikata, prevladavanje prošlosti, javna uprava, izborni sistemi, rodna ravnopravnost. veštine komunikacije, javno zagovaranje, upravljanje organizacijama, prenošenje znanja, upravljanje konfliktima i drugo.

Prijavljivanje se obavlja popunjavanjem onlajn formulara na www.nedeljasocijaldemokratije.comKonkurs je otvoren od 20. maja do 1. juna 2013.

Omladinke i omladinci LSVO koji žele da učestvuju u ovom programu treba da se  jave predsednici LSVO Ivani Stojiljković na mejl Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli .

Troškove smeštaja i ishrane u kampu snose organizatori škole, dok učesnici/ce plaćaju kotizaciju za učešće u visini od 1.500 dinara. Ukoliko je neophodno, organizatori škole mogu refundirati do 50 odsto putnih troškova.

Odluka o primljenim učesnicima i učesnicama biće poznata najkasnije do 15. juna.

"Nedelja socijaldemokratije" je letnja škola na kojoj učestvuju članovi i članice omladina socijaldemokratskih stranaka i mladi aktivisti i aktivistkinje nevladinih organizacija i sindikata. Cilj "Nedelje socijaldemokratije" je promovisanje ideja i vrednosti socijaldemokratije među mladima, kao i obuka u praktičnoj primeni političkih veština. Projekat je započet letnjim kampom u Grabovu (2006), a nastavio se u Zemunu (2007), na Paliću (2008), u Bačkom Monoštoru (2009), Bogovađi (2010), Boljevcima (2011) i Paliću (2012).

 


rssfeed
Twitter delicious youtube flickr Facebook Stumbleupon blogger

Umreži se!

Blogmarks: lsvo del.icio.us: lsvo Facebook: lsvomladina Flickr: lsvo Stumble Upon: lsvo Twitter: LSVOmladina YouTube: lsvomladina

Pismo / Jezik

Latinica Cirilica Czech English French German Greek Hungarian Italian Macedonian Norwegian Polish Portuguese Romanian Slovak Slovenian Spanish Swedish

U akciji!

  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
© 2018 LSVO. Sva prava zadržana.