• An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow

LSVO na Akademiji mladih lidera

Vrnjačka Banja, jun 2013Ovogodišnja Akademija mladih lidera i liderki završena je uspešno, a Omladina lige socijaldemokrata Vojvodine imala je svoje predstavnike. Članica GrO LSVO Zrenjanin Bojana Begović i član pančevačke Omladine Dušan Jovčić proveli su prethodnu nedelju u Vrnjačkoj Banji, usavršavajući svoje političke veštine.

Bojana Begović izjavila je da joj je vreme provedeno na Akademiji, koja je realizovana od strane Krovne organizacije mladih Srbije u saradnji sa Nacionalnim demokratskim institutom, bilo izuzetno motivišuće.

-Na ovoj petodnevnoj Akademiji mladih lidera i liderki 2013 smo imali priliku da učestvujemo na različitim vrstama treninga, predavanja, vežbi i panel diskusija na teme liderstva, kreiranja poruke, pregovaranja, javnog zagovaranja, organizacionog menadžmenta, upravljanja promenama, ali i emocionalne pismenosti i poslovne komunikacije i bontona... Predavači i treneri su bili relevantni stručnjaci i omladinski radnici. Akademija je bila izuzetno korisna, dobro organizovana i motivišuća. Mnogo sam naučila i uspostavila dosta čvrstih kontakata sa budućim mladim liderima i liderkama sa kojima ću ubuduće sarađivati- rekla je ova ligašica.

Predstavnik pančevačke Omladine, Dušan Jovčić, vratio se sa vrlo pozitiznim utiscima.

-Sve je bilo savršeno, od toga kakva je bila organizacija, smeštaj, učesnici, radionice!
 Skupili su sjajne učesnike i oni su svakako najsvetlija tačka ove akademije!
 Problema nije bilo, komunikacija je bila dobra, rasprave konstruktivne, što se odrazilo i na vreme posle akademije, jer se i sad čujemo i razmenjujemo mišljenja! 
Radionice su u globalu bile dobre, one praktične su bile mnogo bolje od panel diskusija- naveo je ovaj omladinac.


rssfeed
Twitter delicious youtube flickr Facebook Stumbleupon blogger

Umreži se!

Blogmarks: lsvo del.icio.us: lsvo Facebook: lsvomladina Flickr: lsvo Stumble Upon: lsvo Twitter: LSVOmladina YouTube: lsvomladina

Pismo / Jezik

Latinica Cirilica Czech English French German Greek Hungarian Italian Macedonian Norwegian Polish Portuguese Romanian Slovak Slovenian Spanish Swedish

U akciji!

  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
© 2018 LSVO. Sva prava zadržana.