• An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow

Poseta delegacije IDS Vojvodini

 Novi Sad i Zrenjanin, 2. maj 2012- Tokom poslednjeg vikenda uoči izbora koji se održavaju 6. maja u Srbiji, Omladinu LSV su posetili predsednik Kluba mladih IDS Vili Rosanda i glavni tajnik Karl Žužić.

Tom prilikom je održano nekoliko susreta sa predstavnicima i predstavnicama Gradskih odbora Omladine LSV u Novom Sadu i Zrenjaninu, koji su pre svega iskorišćeni za međusobno upoznavanje i razmenu iskustava i ideja u realizaciji aktivnosti tokom predizborne kampanje.  Gosti su u Novom Sadu učestvovali u uličnim akcijama za štandovima LSV, razgovarali sa kandidatkinjom za gradonačelnicu Novog Sada na listi LSV Aleksandrom Jerkov, uz neformalno druženje sa građanima i građankama, koji su prilazili aktivistima u nameri da preuzmu promotivni materijal i čuju muziku koju su izvodili tamburaši za štandom.

Nakon ručka sa potpredsednicom LSVO Anom Kandić i članovima Sekretarijata za međunarodnu saradnju Eminom Gojak i Nikolom Jelavićem, gosti su nastavili put ka Zrenjaninu. Tamo je Gradski odbor LSVO organizovao sastanak na kom su prisustvovali članovi i članice ove omladinske organizaciji, sa namerom da podele iskustva o kampanji od vrata do vrata. Sastanak je vodila predsednica LSVO Dragana Dukić, uz učešće potpredsednika LSVO Marka Stanimirovića i koordinatora Kreativnog tima LSVO Miše Živanova.  Veče provedeno u Zrenjaninu završilo je prisustvom gostiju na završnoj konvenciji u Kulturnom centru, na kojoj je promovisan budući gradonačelnik Bojan Kostreš i kandidati za pokrajinske poslanike i poslanice po proporcionalnom i većinskom izbornom sistemu.


Za sam kraj, gosti su slobodno nedeljno popodne proveli u Novom Sadu, a veče na završnoj konvenciji u Novom Sadu, koja je krasila Srpsko narodno pozorište. Utisci su krajnje pozitivni, gosti nisu krili oduševljenje organizovanošću i entuzijazmom u radu. Iako umorni od napornog i dinamičnog vikenda, garantovali su da će sve naučeno iskoristiti u narednom periodu i sigurno uputiti poziv za organizovanje edukacije kojom bi IDS mogao početi sa radom na sličan način kao što to radi LSV.

 


rssfeed
Twitter delicious youtube flickr Facebook Stumbleupon blogger

Umreži se!

Blogmarks: lsvo del.icio.us: lsvo Facebook: lsvomladina Flickr: lsvo Stumble Upon: lsvo Twitter: LSVOmladina YouTube: lsvomladina

Pismo / Jezik

Latinica Cirilica Czech English French German Greek Hungarian Italian Macedonian Norwegian Polish Portuguese Romanian Slovak Slovenian Spanish Swedish

U akciji!

  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
© 2018 LSVO. Sva prava zadržana.